La remodelació de la Rambla del Celler començarà d'aquí a dues setmanes


  • Comparteix:

La remodelació integral de la Rambla del Celler començarà d'aquí a dues setmanes aproximadament. Les obres d'acondicionament de la zona duraran 15 mesos. Els treballs es faran en diverses fases per reduir les molèsties als veïns.

En els propers 15 dies, se suprimiran les places d'aparcament en el tram de la rambla entre el carrer Cèsar Martinell i l'avinguda Francesc Macià. D'aquesta manera, s'aconseguirà prou espai per iniciar els treballs.

La primera fase de les obres es dedicarà a eixamplar la vorera de la zona, a tocar del comerços. En aquest punt, també s'aprofitarà per millorar els serveis de gas, aigua i electricitat de l'àrea.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, explica per què es fan les obres en diverses fases.

Mercè Conesa

És una obra complexa que cal abordar en diverses fases. Així pretenem reduir les molèsties als veïns.


Posteriorment, es renovarà el col·lector de la Rambla del Celler, abans d'iniciar els treballs definitius de l'aparcament soterrat. En darrer lloc, s'abordarà la construcció de la plaça de la Vila, a l'entorn del futur Ajuntament.

Durant les obres de remodelació definitiva, no es tallarà al trànsit l'anomenada rotonda del Mercadona. Tampoc no es tallarà a la circulació el tram entre Cèsar Martinell i Francesc Macià.

En canvi, és probable que línies d'autobusos urbans que circulen per la zona hagin de modificar els seus trajectes mentre durin els treballs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.