Promusa construirà i gestionarà el futur edifici Vullpalleres Centre


  • Comparteix:

El ple ha aprovat per unanimitat que Promusa construeixi i gestioni l'edifici Vullpalleres Centre, que servirà per crear una nova zona de centralitat a la ciutat. L'empresa municipal construirà un complex mixt que constarà de 73 habitatges públics, oficines i el quart mercat municipal, entre d'altres equipaments.

Tots els grups polítics municipals han donat el vot favorable perquè l'empresa municipal Promusa s'encarregui de la construcció i gestió de l'edifici Vullpalleres Centre. D'aquest manera, Sant Cugat es dotarà d'un segon eix de centralitat ubicat al nou barri de Vullpalleres, que ha de contribuir a descongestionar el centre històric de la ciutat i a oferir serveis de proximitat als nous residents.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha explicat que aquest complex, situat a tocar de la futura estació dels FGC, tindrà una naturalesa mixta amb habitatge públic, equipaments i serveis.

Mercè Conesa

És un edifici que aglutina habitatge públic, serveis i equipaments muncipals i oficines. Entenem que han de ser emblemàtics per a la ciutat.


La resta de formacions han donat suport al projecte i han coincidit en la necessitat de dotar de zones de centralitat i cohesió social el municipi. Des del grup socialista han remarcat, però, que seguiran de prop la construcció i gestió d'aquest edifici per assegurar-ne la qualitat. Escoltem el portaveu del PSC, Salvador Gausa.

Salvador Gausa

Estarem atents a la forma de gestió de l'equipament. Volem que continui sent un equipament públic modern sense perdre la qualitat.


El Partit Popular, de la seva banda, ha acusat a Esquerra Republicana de ser 'incoherent' pel que fa al seu model de ciutat, ja que en l'anterior mandat van votar en contra del model de creixement del municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.