Comencen les obres de vianantització dels carrers Sant Bonaventura i Rosselló


  • Comparteix:

Les obres per integrar els carrers Sant Bonaventura i Rosselló a l'eix amb preferència per als vianants han començat aquest dimecres. La primera fase de les obres consistirà en la vianantització del tram del carrer Sant Bonaventura entre Francesc Moragas i Torrent de la Bomba, així com del Torrent d'en Xep.

Aquest dimecres han començat les obres d'urbanització dels carrers Sant Bonaventura i Rosselló per incloure'ls dins l'eix amb preferència per a vianants. Com a conseqüència de les obres d'urbanització, es tallarà al trànsit el carrer Bonaventura, entre els carrers Francesc Moragas i Torrent de la Bomba.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, explica que aquesta actuació s'emmarca dins el Pla del Centre.

Mercè Conesa

Això entra dins el projecte del Pla del Centre, que engloba tots els carrers del casc antic. Es pretén donar prioritat per als vianants i els comerços.


Amb l'inici de les obres, el carrer Rosselló canviarà de sentit de circulació i el tram de carrer Bonaventura, entre els carrers Torrent de la Bomba i Valldoreix, tindrà doble sentit per facilitar l'accés dels veïns de la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.