L'Ajuntament construeix un aparcament públic gratuït al sector de l'Anònima


  • Comparteix:

L'Ajuntament construirà un aparcament gratuït de cent places per satisfer la demanda dels veïns del sector de l'Anònima. L'espai estarà operatiu d'aquí a 45 dies. D'altra banda, la nova seu del Centro Popular Andaluz (CPA) estarà enllestida pel volts del 10 d'octubre, dia a partir del qual l'Ajuntament podrà enderrocar l'antiga seu i començar les obres del nou carril a l'avinguda Francesc Macià.

Els barris situats darrere del Monestir estan d'obres. L'obra que de manera més imminent estarà enllestida és el nou local del CPA. L'Ajuntament entregarà a l'entitat cultural la seva nova seu el 10 d'octubre. El local compta amb un restaurant, una sala polivalent, una biblioteca i un auditori amb capacitat per 154 espectadors. L'acord entre l'equip de govern i el CPA contempla la possibilitat que l'Ajuntament pugui utilitzar l'auditori per a funcions per a públic reduït.

El següent projecte que estarà operatiu és l'aparcament al sector de l'Anònima. D'aquí a 45 dies, l'Ajuntament tindrà a punt un aparcament exterior amb 100 places de capacitat. L'aparcament serà gratuït i comptarà amb uns parterres amb arbres als espais morts.

Escoltem l'alcalde Lluís Recoder.

Lluís Recoder

A l'Anònima farem un aparcament per vehicles perquè hi ha un dèficit d'aparcament al barri.


Al costat del nou local del CPA, l'empresa municipal Promusa està construint un edifici amb 12 habitatges de venda de protecció oficial. Quan l'Ajuntament pregui possessió del solar del CPA, l'Ajuntament l'enderrocarà i començarà les obres per obrir un nou carril a l'avinguda Francesc Macià i construir un bloc de protecció oficial amb 42 habitatges.

Promusa també ha començat les obres d'un edifici d'habitatges de lloguer per a gent gran a la plaça d'en Coll. L'edifici tindrà 18 habitatges i destinarà el soterrani a un equipament social per a la gent gran. Precisament per a aquest equipament social, l'Ajuntament rehabilitarà una casa antiga de la mateixa plaça d'en Coll.

L'alcalde explica els usos d'aquest equipament social.

Lluís Recoder

És un equipament social destinat a la gent gran i podria haver-hi un espai per entitats que treballen amb malalties degeneratives


El pressupost que l'Ajuntament dedica a totes aquestes obres supera els 6'4 milions d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.