L'Ajuntament construirà prop de 200 habitatges de lloguer per a joves


  • Comparteix:

Mercè Conesa i Antoni Ramon mirant uns plànols

Mercè Conesa i Antoni Ramon mirant uns plànols

L'Ajuntament ha iniciat, a través de l'empresa de promocions municipals Promusa, el procés de construcció de cinc edificis de lloguer per a joves. Els 194 habitatges d'aquestes cinc promocions tenen entre una i dues habitacions i compten amb una superfície útil d'entre 33 i 56 metres quadrats. El pressupost d'aquestes actuacions és de més 27 milions d'euros.

L'antiga caserna de la Guàrdia Civil, el carrer Minguet, el carrer Mar de la Xina, l'avinguda de la Clota i l'edifici Mira-sol Centre són les cinc zones on s'ha iniciat la construcció de nous edificis de lloguer per a joves. Amb la construcció d'aquest habitatges s'oferiran un total de 194 nous pisos per a santcugatencs d'entre 18 i 35 anys.

El tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, ha explicat, durant la visita a una de les zones on es construirà un d'aquests habitatges, que aquestes cinc construccions són la gran aposta que fa Promusa per a la gent més jove de la ciutat d'aquest mandat, tot i que en un futur es construiran més habitatges.

Toni Ramon

Aquesta és la gran aposta de Promusa per als joves durant aquest mandat. Tindrem altres espais on es construiran 150 habitatges més, però encara està per planificar.


Per la seva banda, la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha destacat l'esforç que fa l'Ajuntament per construir habitatge públic per als joves. Conesa ha afegit que no hi ha cap consistori que tingui, en l'actualitat, un procés de construcció de 194 vivendes per al jovent.

Mercè Conesa

Sant Cugat és pioner i ningú no pot dir que està construint 194 pisos per al jovent. Només ens podem comparar amb Barcelona, però Sant Cugat fa un gran esforç


Tots els habitatges d'aquestes cinc promocions tenen entre una i dues habitacions i compten amb una superfície útil d'entre 33 i 56 metres quadrats. Alguns d'aquests habitatges disposen, a més, d'aparcament per a cotxes i per a motocicilistes. L'edifici de l'avinguda de la Clota també disposa d'onze trasters. El pressupost total d'aquestes actuacions és de més de 27 milions d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.