L'equip de govern impulsa el lloguer en les noves promocions de Promusa


  • Comparteix:

L'Ajuntament, a través de l'empresa municipal Promusa, ha iniciat el procés de construcció de quatre edificis de lloguer general, el que suposarà un total de 228 pisos protegits. D'aquesta manera, l'equip de govern continua el seu camí per aconseguir que, a finals de 2007, el 8,5% de la població santcugatenca visqui en un habitatge públic.

Els carrers Vall Seca i Benet Cortada, la plaça dels Rabassaires i l'avinguda Francesc Macià són els quatre emplaçaments escollits per l'equip de govern per construir nous edificis d'habitatge públic de lloguer general.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha estat l'encarregat de posar les primeres pedres a tres d'aquests quatre edificis. Durant l'acte, Recoder ha explicat que l'Ajuntament té la intenció de fer el 50% d'habitatges públics de venda i l'altre 50% de lloguer i ha destacat la importància de construir més vivenda destinada al lloguer.

Lluís Recoder

Des de l'Ajuntament tenim la voluntat de fer habitatge públic durant molts anys. La nostra idea és fer el 50% d'habitatges de venda i l'altre 50% de lloguer.


Tots els habitatges d'aquestes quatre promocions tenen una, dues i tres habitacions i compten amb una superfície útil d'entre 40 i 70 metres quadrats. A més, disposen d'aparcament per a vehicles.

Segons ha explicat la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, els habitatges de Vall Seca, Benet Cortada i Rabassaires estaran enllestits d'aquí a divuit mesos, i no serà fins dos mesos abans de finalitzar la construcció que s'adjudicaran.

Mercè Conesa

Ens estan donant un termini de divuit mesos perquè s'ha de fer la planta soterrada per l'aparcament i això comporta més feina.


Recordem que els requisits per optar als pisos de lloguer general són tenir més de 23 anys, un mínim de 10 anys d'empadronament a Sant Cugat i no ser propietari ni usufructuari de cap habitatge. El pressupost d'aquestes actuacions és de prop de 19 milions d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.