L'Ajuntament referma el compromís de preservar la Torre Negra


  • Comparteix:

El ple municipal ha aprovat per unanimitat la proposta d'execució de sentència envers el Programa d'Actuació Urbanística (PAU) al sector de la Torre Negra. El conjunt de grups municipals referma l'objectiu de preservació d'aquest sector del municipi.

El ple municipal ha acatat la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. La sentència concloïa que l'acord municipal de setembre de 1998 no era correcte perquè l'empresa Mont S.A., de Núñez i Navarro, tenia dret a tràmit d'un pla d'actuació urbanística i el plenari li va denegar.

L'alcalde Lluís Recoder, en representació de tots els grups municipals, ha explicat que Sant Cugat acata la setència dels tribunals, però que el consistori es referma en el seu objectiu de preservació d'un sector que disposa d'un valor paisatgístic i ecològic 'molt important'.

Lluís Recoder

Aquest consistori acata la decisió dels tribunals i a la vegada es referma en el seu objectiu de preservació d'aquest sector.


D'aquesta manera, el consistori acorda ara procedir al compliment del mandat contingut en la sentència del TSJC. També deixa sense efecte l'acord del ple municipal adoptat el setembre de 1998, acordar l'admissió de la petició formulada per l'entitat Mont S.A. i, comunicar els anteriors acords municipals al TSJC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.