Repavimenten amb asfalt sonoreductor la Ronda Nord al seu pas per Coll Favà i Can Magí


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha repavimentat amb asfalt sonoreductor el tram de Ronda Nord que va des de la rotonda del barri de Coll Favà fins a la rotonda situada a Can Magí. D'aquesta manera, se satisfà una demanda veïnal per minimitzar l'impacte sonor d'aquesta zona de la ciutat.

Coincidint amb les obres de desdoblament de la Ronda Nord entre el barri de Coll favà i el de Vullpalleres, l'equip de govern ha decidit reasfaltar aquesta via de la ciutat, amb paviment sonoreductor, al seu pas pel barri de Can Magí.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha explicat que aquesta era una demanda veïnal que en un principi no havien contemplat, però que finalment s'ha realitzat perquè el cost no era 'molt important'.

Lluís Recoder

El que ens demanaven els veïns és que asfaltéssim amb asfalt sonoreductor aquest tram de via. Inicialment no ho teníem previst però després vem veure que el cost no era molt important.


Recoder ha explicat que en els nous reasfaltats que s'estan fent a diferents carrers de la ciutat ja s'ha utilitzat aquest tipus d'asfalt amb l'objectiu de reduir, sensiblement, el soroll del pas dels vehicles.

Lluís Recoder

Tots els nous reasfaltats que fa l'Ajuntament és amb aquest asfalt sonoreductor. És un asfalt més porós que redueix la fricció i el soroll del cotxes.


Recordem que a partir d'aquest divendres el desdoblament de la Ronda Nord, que enllaça els barris de Can Magí, Coll Favà i Vullpalleres, sha obert definitivament al trànsit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.