El pàrking de l'Anònima ja dóna servei a l'avinguda de Cerdanyola


  • Comparteix:

El nou aparcament públic de l'Anònima ja és una realitat. Amb un total de 100 places i més de 2.000 metres quadrats, el nou equipament servirà per millorar la circulació de la zona de la plaça d'en Coll. En principi serà gratuït, ja que es pretén que sigui un servei per als veïns, i només si se'n fa un 'mal ús' per part de les empreses del voltant l'Ajuntament es plantejarà convertir-lo en zona blava.

Fruit d'una inversió de 97.000 euros, l'aparcament situat a l'avinguda de Cerdanyola s'emmarca dins un pla de reordenació de la zona del Monestir Est que inclou places, voreres i places d'estacionament.

El tècnic de mobilitat de l'Ajuntament, Alejandro Martí, ha dit que aquest pàrking contribueix a reduir la mancança d'aparcaments de Sant Cugat.

Alejandro Martí

És una zona en què hi ha molts edificis i vivendes sense pàrking. Servirà per millorar l'aparcament de la zona.


Alejandro Martí també ha explicat que, si se'n fa un mal ús, l'Ajuntament es pot plantejar de convertir l'aparcament en zona blava.

Alejandro Martí

Si veiem que se'n fa un mal ús, la policia prendrà mesures perquè sigui un pàrking de rotació. Només com a últim recurs es convertiria en zona blava.


A partir de l'any que ve, l'Ajuntament realitzarà obres a l'avinguda de Cerdanyola per fer possibles encara més places d'aparcament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.