L'escola Ferran i Clua tindrà un punt de lectura connectat a la biblioteca municipal


  • Comparteix:

L'alcalde Lluís Recoder en un moment de la seva visita al Ferran i Clua

L'alcalde Lluís Recoder en un moment de la seva visita al Ferran i Clua

L'escola Ferran i Clua de Valldoreix transformarà l'antic habitatge del conserge en un punt de lectura pels estudiants, que es connectarà amb la biblioteca de Sant Cugat i amb la xarxa de biblioteques de la Diputació. A més, l'EMD ha invertit més de 34.000 euros per construir-hi una nova aula informàtica, que s'ha estrenat aquest curs.

Aquesta aula era una de les reivindicacions de l'Associació de Pares, que demanaven que l'EMD reinvertís els diners que s'havien alliberat arran d'una reducció de personal. En els últims anys, l'Ajuntament ha fet importants inversions per millorar les instal·lacions de l'Escola, com la renovació de les finestres. El director del Ferran Clua, Paco Carbó, destaca la inversió afegida que s'ha fet enguany en el laboratori d'informàtica:

Paco Carbó

Va ser fruït d'una necessitat de l'escola que vàrem negociar amb l'Ajuntament i l'EMD


A més de visitar aquestes instal·lacions, l'alcalde Lluís Recoder també ha fet una visita d'obres al nou complex de fitness que s'està construint al costat de les piscines de Valldoreix. Recoder ha subratllat l'impuls que s'està donant des de l'Ajuntament per promocionar l'esport:

Lluís Recoder

Aquestes instal·lacions seran un complex esportiu magnífic i se sumen a l'esforç que està fent l'Ajuntament i l'EMD per millorar les instal·lacions esportives del municipi


L'alcalde ha recordat que, en aquesta legislatura, s'haurà ampliat notablement el nombre d'equipaments esportius públics amb què comptarà la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.