Conesa recorda al PSC que la modificació del PGM a Torre Negra especifica el valor econòmic del sector


  • Comparteix:

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, s'ha mostrat 'sorpresa' perquè el PSC amenaci amb trencar el consens sobre la protecció de la Torre Negra. Conesa ha reiterat l'interès de l'equip de govern d'adquirir terrenys i ha recordat que ja es va aprovar un projecte que destina 14.000 metres quadrats a possibles intercanvis amb els propietaris del sector.

El portaveu del grup municipal del PSC, Salvador Gausa, va instar l'equip de govern a aclarir quina quantitat econòmica destinaria a la protecció de la Torre Negra. Concretament, els socialistes demanaven que s'especifiqués quants diners es dedicaran a les indemnitzacions per als propietaris dels terrenys d'aquest espai agroforestal.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha recordat al PSC que el projecte de modificació del PGM a Torre Negra ja especifica el valor econòmic d'aquest espai natural. Conesa ha reiterat l'interès del govern municipal en adquirir els terrenys i ha afegit que el ple municipal ja va aprovar un projecte urbanístic que destina 14.000 metres quadrats de sostre edificable a fer permutes. Un sostre edificable que està valorat en més de 42 milions d'euros.

La titular de Territori ha expressat la voluntat de parlar amb qualsevol propietari que estigui disposat a fer permutes, tot i que ha recordat que el projecte de creació del Parc Rural es pot tirar endavant sense que el sòl sigui de titularitat pública. Conesa considera incomprensibles les declaracions del portaveu del grup municipal del PSC i recorda que els socialistes sempre han votat a favor de totes les qüestions relacionades amb Torre Negra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.