Satisfacció entre els florestans afectats pel PGM, però amb crítiques a ICV-EA


  • Comparteix:

Veïns de la Floresta afectats pel PGM del 1976 es mostren satisfets pel tràmit aprovat a favor de la legalització d'habitatges, tot i que lamenten que ICV-EA s'hagi abstingut en la votació. Els propietaris no entenen per què els ecosocialistes no han fet possible la unanimitat, malgrat les concessions veïnals.

El col·lectiu florestà critica que ICV-EA no s'hagi sumat al vot afirmatiu de la resta de formacions. Els propietaris lamenten no haver assolit el consens polític, malgrat haver acceptat reduir el sostre edificable, no dividir les parcel·les i no demanar indemnitzacions.

Escoltem un dels veïns afectats, Albert Nicolàs.

Albert Nicolàs

Els veïns hem renunciat a diversos aspectes per aconseguir el consens politic. No entenem per què no s'ha aconseguit.


Un dels portaveus de l'entitat, Ramon Ubach, ha criticat que es vinculés la legalització de les cases de la Floresta a altres habitatges de Valldoreix. En aquest sentit, Ubach ha criticat que la presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, no hagi presenciat el ple municipal en què s'ha aprovat el tràmit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.