Comencen els treballs previs per eliminar la lìnia d'alta tensió que creua Sant Cugat


  • Comparteix:

Ja han començat els treballs previs per eliminar la línia d'alta tensió que creua el municipi. La primera fase dels treballs, fruit del conveni de les administracions públiques amb Fecsa-Endesa, consisteixen en el soterrament de les línies de mitja i baixa tensió a diferents sectors de Mira-sol.

El departament de Treball i Indústria de la Generalitat, l'Ajuntament, l'EMD de Valldoreix, Fecsa-Endesa i Red Eléctrica Española van signar fa gairebé un any un conveni per eliminar la línia d'alta tensió que creua Sant Cugat.

Aquest desembre han començat els treballs previs per eliminar aquesta línia elèctrica. L'actuació, que s'allargarà encara uns mesos, consisteix en el soterrament de les línies de mitja i baixa tensió.

En resposta a una pregunta d'ICV-EA, la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha explicat que, tot i que els treballs ja han començat, estan en converses amb Fecsa-Endesa per concretar el calendari.

Mercè Conesa

S'han iniciat els primers treballs de soterrament de les línies de mitja i baixa tensió. Són uns treballs previs a la retirada de la línia d'Alta tensió de l'avinguda baixador.


D'altra banda, Conesa ha explicat que també han començat els treballs de construcció de la subestació elèctrica, que s'ubicarà a prop del CAR. Pel moment s'han aixecat les parets, però no serà fins al juny quan la subestació entri en funcionament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.