El Grup XXI col·loca la primera pedra del complex hoteler Axxioma


  • Comparteix:

El complex hoteler Axxioma, que promou el Grup XXI, s'obrirà al públic a la primavera del 2008. L'alcalde, Lluís Recoder, ha presidit l'acte de col·locació de la primera pedra de l'edifici, ubicat al barri de Vullpalleres. Les instal·lacions inclouran un hotel de quatre estrelles, una escola d'hosteleria, un balneari i restaurants.

Sant Cugat tindrà un nou complex hoteler, gastronòmic i d'oci l'any vinent. El grup d'empreses Grup XXI ha col·locat aquest dimarts la primera pedra de l'edifici, que porta el nom d'Axxioma. Un complex que comptarà amb un hotel de quatre estrelles amb 90 habitacions, una escola d'hosteleria, un balneari obert només per a dones i diversos restaurants, així com una zona amb magatzems per llogar i un ampli lobby. També es construirà un aparcament de 320 places.

El conseller delegat de Grup XXI, Santiago Vila, ha explicat que l'equipament vol conjugar oci i negoci. Vila ha remarcat l'aposta del grup per Sant Cugat.

Santiago Vila

És un equipament que aposta per Sant Cugat i que conjuga oci i negoci. Volem que Axxioma tingui vida durant tot l'any.


L'alcalde, Lluís Recoder, que ha presidit l'acte, ha afirmat que és un edifici ben pensat i ben projectat. Recoder ha destacat també la gran qualitat del producte.

Lluís Recoder

És un edifici ben pensat ben projectat i amb un concepte de futur amb el que hi crec. Han de tendir a estar utilitzats 24 hores al dia.


El complex, que comporta una inversió de 50 milions d'euros, estarà ubicat al carrer Pau Vila, al costat del centre ITV de Sant Cugat, en uns terrenys de 27.000 metres quadrats. La previsió és que el complex estigui obert al públic la primavera del 2008.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.