L'alcalde visita les obres de millora que s'han fet al Mercat Torreblanca, valorades en 120.000 euros


  • Comparteix:

L'alcalde en un moment de la seva visita al Mercat

L'alcalde en un moment de la seva visita al Mercat

L'Ajuntament de Sant Cugat ha invertit 120.000 euros en la rehabilitació del Mercat de Torreblanca. Aquesta actuació, la primera en 15 anys, s'ha centrat en l'arranjament del terra, la instal·lació de nou mobiliari i el manteniment general del recinte.

Entre les actuacions que s'han realitzat durant aquest estiu, cal destacar la substitució de papereres, l'eliminació de les filtracions d'aigua a la teulada, la neteja general del mercat i el pintat de la zona de servei que comunica l'àrea de vendes i el moll de càrrega i descàrrega. També s'han realitzat treballs de lampisteria, electricitat, i adequació i reparació de les portes d'accés.
L'alcalde Lluís Recoder ens parla de l'actuació més important:

Lluís Recoder

Hem fet obres de millora per fer un mercat modern on els compradors estiguin bé i els vendeors puguin treballar amb comoditat


El procés de millora del Mercat de Torreblanca es completarà el mes vinent amb la reparació de portes i la col·locació de bancs a les sales de vendes. L'alcalde ens concreta un altre aspecte que es corregirà al mes de novembre:



El Mercat de Torreblanca va construir-se l'any 1987. Des de llavors no s'havia realitzat cap actuació de gran envergadura, a excepció de la instal·lació de portes automàtiques i la construcció de locals annexos a l'exterior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.