Comencen els talls de trànsit per les obres a la rambla del Celler


  • Comparteix:

La Rambla del Celler quedarà avui tallada al trànsit entre els carrers César Martinell i Francesc Moragas. La via estarà afectada fins divendres de la setmana vinent per unes obres al clavegueram, la construcció de xarxes per al gas i l'aigua, entre d'altres actuacions. Els talls afectaran la circulació de vehicles, però els vianants podran circular per la zona. Aquest cap de setmana s'obrirà la rambla al pas del trànsit.

Des d'aquest matí i fins a la tarda del divendres 9, i del matí del dilluns 12 fins al divendres 16 de febrer, el tram de la Rambla del Celler entre els carrers Francesc Moragas i César Martinell romandrà tancat a causa d'unes obres.

Aquestes actuacions serviran per millorar el clavegaram d'aigües residuals i pluvials. També és repavimentarà tota la calçada i es construirà una xarxa d'aigua potable. La circulació dels vianants queda garantida mentre durin les obres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.