L'Escola Municipal de Música passarà a ser conservatori en un any


  • Comparteix:

L'Ajuntament ja ha adjudicat les obres d'ampliació de l'Escola Municipal de Música. Amb les reformes, l'equipament complirà els requisits necessaris per convertir-se definitivament en conservatori de grau mitjà. Els treballs tenen un valor de prop de dos milions i mig d'euros.

L'empresa Construcciones Juanes s'encarregarà de l'execució de les obres. La redacció del projecte va anar a càrrec dels arquitectes Artigues i Sanabria, que ja van encarregar-se del projecte arquitectònic del Teatre-Auditori i del mateix conservatori.

Les obres, que tenen un termini d'execució de 10 mesos, ampliaran l'escola de música per la part de darrere del Centre Cultural. El projecte implica canviar el perfil actual del complex i integrar l'ampliació a la zona verda que envolta el Parc de l'Arborètum.

La reforma permetrà que l'escola de música compleixi els requisits necessaris per convertir-se en conservatori de grau mitjà.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, assegurava en la convocatòria del concurs que es tracta d'un projecte 'important'.

Mercè Conesa

És un projecte ambiciós perquè posem l'escola al dia.


Feta l'ampliació, el conservatori podrà oferir definitivament el títol oficial de grau mitjà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.