L'Ajuntament atura la construcció sense llicència d'un aparcament al Golf


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha obert un expedient sancionador contra el Golf Sant Cugat per haver iniciat la construcció d'un nou aparcament sense llicència. L'equip de govern està valorant l'impacte ambiental que tindria aquest equipament i de manera cautelar ha aturat el moviment de terres.

Tècnics municipals van inspeccionar les obres la setmana passada i van comprovar que s'havia iniciat un moviment de terres en una zona propera a l'ampliació del Golf Sant Cugat. L'actuació no compta amb el preceptiu permís municipal i per això el consistori ha ordenat la paralització de les obres i ha obert un procés sancionador.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha confirmat que la intenció del Golf era construir un nou aparcament per donar servei al 'Pitch & Putt'.

Mercè Conesa

La intenció és construir un aparcament. Hem aturat el moviment de terres i haurem de parlar amb el Golf per reconsiderar la situació o restituir la realitat.


Conesa s'ha mostrat partidària de facilitar l'activitat del club esportiu sempre i quan es compleixin els requisits mediambientals. La titular de Territori ha indicat que, de moment, l'Ajuntament està valorant l'impacte que tindria el nou aparcament.

Mercè Conesa

Hem de valorar l'impacte que suposa un nou aparcament. L'Ajuntament encara no té una posició clara, ens falta concretar els temes ambientals.


Els moviments de terres que s'han detectat a la zona del 'Pitch & Putt' queden fora de l'àmbit del parc rural de la Torre Negra, segons han confirmat des de Territori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.