Desapareix l'antic edifici del Centro Popular Andaluz


  • Comparteix:

L'antiga seu del Centro Popular Andaluz (CPA) ja és història. L'enderroc de l'edifici, que s'ha realitzat aquest dilluns, permetrà la millora en la connexió de l'avinguda Francesc Macià amb el barri de Coll Favà. Els treballs acabaran al setembre.

La neteja de les restes de l'enderroc de l'antic CPA es retardaran per la dificultat de desmuntar les peces d'uralita que formen part de l'edifici. Segons l'Ajuntament, aquest retard no permetrà finalitzar la remodelació l'avinguda Francesc Macià fins al setembre.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, explica la dificultat de l'enderroc.

Mercè Conesa

Quan hi ha uralites s'ha de seguir un protocol molt rigorós de desmuntatge. Es necessita un permís especial de l'Agència de Residus.


L'enderroc de l'antic CPA permetrà millorar la mobilitat de la zona, amb l'obertura de l'avinguda Francesc Macià en direcció al barri de Coll Favà. A més, es construiran diverses promocions d'habitatge públic en aquest sector.

El Centro Popular Andaluz va inaugurar al gener la seva nova seu, construïda per Promusa després d'una expropiació acordada entre l'entitat i l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.