La urbanització total de Mira-sol serà una realitat a finals de 2008


  • Comparteix:

Mira-sol estarà completament urbanitzat a finals de 2008. En l'actualitat, ja s'han acabat els treballs d'urbanització de prop de 4.000 metres del districte i properament es començarà el projecte de 1.360 metres més.

Els sectors 11-13, els carrers Navarra, Còrdova, Sevilla i la zona del col·legi la Farga ja estan totalment urbanitzats. Ara està en projecte la urbanització dels carrers Alps i Travessies. En total, a Mira-sol ja s'han urbanitzat 3.803 metres i en queden 1.360 més.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha explicat que la ciutat s'ha dividit en sectors.

Lluís Recoder

Hem anat dividint la ciutat en sectors i aquí a Mira-sol ja hem acabat dos sectors i ara ens en queda un. Les obres avancen a bon ritme.


La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha explicat que l'última actuació del procés d'urbanització serà la retirada dels pals telefònics.

Mercè Conesa

L'última actuació de l'obra d'urbanització és la retirada dels pals de telefònica.


Pel moment, l'Ajuntament ha invertit més de 5 milions d'euros per dur a terme aquests treballs d'urbanització. Les obres d'urbanització dels districtes es financen amb contribucions especials que han de pagar, en part, els propis residents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.