Convoquen el concurs públic per construir i gestionar la futura sala de concerts


  • Comparteix:

L'Ajuntament obre el concurs públic per construir i gestionar la futura sala de concerts, que s'ubicarà a Vullpalleres. El ple municipal, convocat amb caràcter extraordinari, ho ha aprovat amb els vots a favor de l'equip de govern. Els grups de l'oposició hi han votat en contra per no estar d'acord amb el model de gestió que proposen CiU i ERC.

La sala de concerts municipal anirà ubicada en uns terrenys de 4.000 metres quadrats al barri de Vullpalleres, just al costat de la futura estació de FGC. El ple extraordinari ha donat llum verda al concurs públic per decidir quina empresa construirà i gestionarà aquest equipament per a joves.

El tinent d'alcalde Joventut, Toni Ramon, ha explicat que la ubicació de la sala de concerts és la millor que es podia trobar actualment a la ciutat. Ramon ha afegit que l'objectiu d'aquest equipament és donar una oferta de lleure a la ciutat, combinant-lo amb una programació de música estable.

Toni Ramon

Neix a partir de la voluntat de crear el recurs on poder fer concerts sense molèsties. Però també es vol convertir en una oferta de lleure.


Els grups de l'oposició, PSC, ICV-EA i PP, han votat en contra de la proposta. La regidora socialista, Aintzane Conesa, considera que el model que presenta l'equip de govern per gestionar la sala de concerts és contradictori amb la filosofia del Pla Local de Joventut.

Aintzane Conesa

La filosofia del Pla Local de Joventut no és la de promoure equipaments juvenils de model orientat al lucre i al negoci.


Des de Dissidència Sònica, el col·lectiu que aplega els grups de música locals, Eloi Alegre ha explicat que no és convenient que una mateixa empresa gestioni la sala de concerts i els bucs d'assaig.

Eloi Alegre

Una cosa és gestionar la sala de concerts i l'altre els bucs d'assaig. No crec que es pugui portar les dues gestions a la vegada.


L'empresa encarregada de la sala de concerts haurà de construir dins l'equipament sales d'assaig, estudis d'enregistrament i un bar. L'Ajuntament cedirà els 4.000 metres quadrats de sòl municipal i aportarà 810.000 euros. El gestor haurà de pagar, a més, un cànon de 6.000 euros, a partir del tercer any de funcionament de l'equipament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.