L'Escola Thau ha invertit 1,8 milions d'euros en noves instal·lacions


  • Comparteix:

L'Escola Thau ha invertit un milió 800 mil euros en la construcció de sis noves aules de parvulari, un pavelló poliesportiu, un nou pati i un tallafocs. Les noves instal·lacions seran inaugurades diumenge amb una festa oberta a pares, alumnes i professors.

La directora de l'escola Thau, Teresa Triadú, ha explicat els avantatges que comportarà per tots els nois i noies la construcció de les noves aules de parvulari:

Teresa Triadú

Ara hem endreçat la casa i el parvulari té el seu porpi espai


El nou pavelló servirà de complement als camps de futbol i futbol sala que ja tenia l'escola, i està previst que s'arribi a un acord amb l'Ajuntament perquè també el puguin usar els esportistes de Sant Cugat.

La inauguració del diumenge consistirà en un seguit de competicions esportives i una actuació de titelles pels més petits. L'acte comptarà amb la presència de l'alcalde i es tancarà amb una xocolatada per a tots els assistents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.