Els Quatre Cantons s'obrirà al trànsit en quinze dies


  • Comparteix:

El tinent d'alcalde de Ciutat Sostenible, Jan Carbó, ha dit que les obres de reforma de la plaça continuaran un parell de mesos

El tinent d'alcalde de Ciutat Sostenible, Jan Carbó, ha dit que les obres de reforma de la plaça continuaran un parell de mesos

D'aquí a dues setmanes s'obrirà el trànsit al carrer de Francesc de Moragues. Les obres del pàrquing dels Quatre Cantons han arribat a la fase final i ja han cobert l'últim dels forjats. Tot i així, les tasques de reforma de la plaça continuaran encara un parell de mesos.

L'Ajuntament ha decidit fer una sèrie de millores al tram de carrer que arriba fins a la Rambla del Celler, encara que suposi un endarreriment de les obres. Aquesta setmana s'està fent una gran rasa que permetrà doblar la capacitat de les canonades d'aigües pluvials. A més, s'aprofitarà per fer les voreres noves i pavimentar amb asfalt que redueix el soroll.

Segons el tinent d'Alcalde de Ciutat Sostenible, Jan Carbó, el cotxes podran començar a circular pels Quatre Cantons en dues setmanes:

Jan Carbó

Voliem obrir al trànsit cap al 20 d'octubre però les pluges han fet retrassar aquesta data


Mentre es fan aquestes obres a Francesc de Moragues, els veïns de la zona no poden entrar ni sortir amb cotxe als seus pàrquings. Per això l'Ajuntament els ha facilitat unes targetes gratuïtes perquè puguin utilitzar aparcaments municipals. Ho explica Jan Carbó:

Jan Carbó

Ara alguns veïns no poden accedir al seu pàquing, però els hi hem facilitat aparcament municipal


Pel que fa al nou pàrquing dels Quatre Cantons, aquesta setmana s'ha cobert l'última de les plantes. En els pròxims dies, s'afegirà una capa aïllant i després es cobrirà amb terra perquè a la plaça s'hi pugui plantar vegetació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.