Una exposició ensenya el futur edifici de Mira-sol Centre


  • Comparteix:

'Mira-sol-Can Mates: el segon centre de Sant Cugat' és el títol de la nova exposició que es pot veure a la Plaça Borràs i que mostra com serà el nou edifici de serveis i equipaments de Mira-sol Centre. El nou nucli urbà comptarà amb pisos de protecció oficial, comerços i oficines, i està previst que s'inauguri el 2008.

Una carpa de 100 metres quadrats amb un contingut bàsicament didàctic presideix des de dilluns la plaça de l'estació de Mira-sol. L'objectiu de la mostra és explicar als veïns de Mira-sol la importància del projecte del nou edifici de Mira-sol Centre i del nou nucli de serveis que es construirà al voltant.

L'alcalde, Lluís Recoder, explica tot el que contindrà el nou edifici.

Lluís Recoder

L'edifici és molt important pel futur del barri. Tindrà un supermercat, el tercer mercat municipal, un centre cívic.


El conjunt arquitectònic tindrà una superfície de gairebé 45.000 metres quadrats i compta amb un pressupost de més de 20 milions d'euros.

Al costat del nou edifici hi haurà la futura biblioteca central de Sant Cugat, que triplica la superfície de la Biblioteca del Mil·lenari. A més, la mostra també aproxima al visitant com serà el barri del Turó de Can Mates.

L'alcalde ha destacat el parc que contindrà el nou barri, el més gran de la ciutat.

Lluís Recoder

Hi haurà un barri amb un parc molt gran, serà com un tros de Collserola posat al mig de la ciutat.


L'exposició ha estat inaugurada amb la presència de l'alcalde, Lluís Recoder, la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, la regidora de Comunicació, Marta Subirà, i el tinent d'alcalde de Polítiques Socials i Joventut, Toni Ramon. La mostra estarà a la Plaça Borràs de Mira-sol durant quinze dies i després es traslladarà a la Plaça d'Octavià.

Està previst que l'edifici Mira-sol Centre s'inauguri durant el 2008.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.