Es reinicia l'enderroc d'un dels xalets de Valldoreix construïts de manera il·legal


  • Comparteix:

L'EMD de Valldoreix ha reiniciat els treballs d'enderroc, sota presència policial, del primer dels tres xalets construïts il·legalment en zona verda a Valldoreix el 2001. La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, ha assegurat que la casa estarà totalment enderrocada d'aquí a una setmana i que els tràmits per tirar a terra les altres dues edificacions ja s'han iniciat.

Després de dues setmanes sense poder treballar en l'enderroc de la vivenda, aquest dilluns els treballs s'han reiniciat per ordre judicial i sota presència d'agents dels Mossos d'Esquadra.

La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, ha explicat que l'empresa d'enderrocs havia manifestat que en les últimes setmanes no havien pogut treballar bé perquè la propietat, Bei Barcelona, ho impedia.

Montserrat Turu

L'empresa es va plantejar la recisió del contracte perquè no podien treballar bé. El propietari els posaven casi contra la pared.


Els Mossos d'Esquadra, que durant aquesta setmana de treballs custodiaran les obres, han explicat als responsables de Bei Barcelona que no poden demanar la documentació a cap treballador. Montserrat Turu ha indicat que tota la informació sobre l'empresa d'enderrocs la poden demanar a l'EMD.

D'altra banda, i pel que fa als altres dos xalets que s'han d'enderrocar, Montserrat Turu ha avançat que ara estan es fase de contractació de les empreses que s'encarregaran dels treballs.

Montserrat Turu

En aquests moments estem en fase de contractació de les dues cases que també s'han d'enderrocar i de les tres piscines.


Recordem que Bei Barcelona reclama 2'5 milions d'euros de compensació a l'EMD, en forma de reclamació patrimonial i també en concepte de danys morals. La presidenta Turu ha considerat, de nou, que aquesta quantitat està inflada.

D'altra banda, l'EMD ha explicat que també estan en fase contractació per l'enderrocament d'una casa al número 18 del carrer Ramon Escayola. L'habitatge supera les dimensions permeses i haurà d'anar a terra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.