El semàfor de la Ronda Nord es posa en funcioment amb queixes dels veïns


  • Comparteix:

El nou semàfor de la Ronda Nord ha entrat en funcionament aquest dimecres amb vuit mesos de retard. L'Associació de Veïns de Can Magí critica el retard i que l'Ajuntament no hagi acabat els voltants del senyal. La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, atribueix el retard a Fecsa-Endesa, l'encarregada del subministrament elèctric del senyal.

L'associació veïnal celebra que finalment s'hagi posat en funcionament el semàfor. Tot i això, considera que l'Ajuntament encara no ha posat a punt els voltants del senyal.

Escoltem el president de l'associació, Joan Abat.

Joan Abat

L'accés al semàfor i la il·luminació encara estan per fer.


Des del consistori, la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, assegura que el retard es deu a la falta de subministrament elèctric de l'empresa encarregada, Fecsa Endesa.

Mercè Conesa

Vam trobar un problema de connexió ja que Fecsa-Endesa no donava subministrament al senyal.


El nou semàfor s'ha instal·lat entre la benzinera del barri i el Torrent de Ferrussons, a prop del CEIP Gerbert d'Orlach. El senyal lumínic permet travessar la Ronda Nord amb seguretat i connectar Can Magí amb la zona de Coll Favà.

La instal·lació d'aquest senyal s'ha acompanyat de mesures per reforçar la indicació de la presència del semàfor i la limitació de la velocitat a un màxim de 40 quilòmetres per hora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.