Recta final de la urbanització de carrers a Mira-sol


  • Comparteix:

La urbanització del districte de Mira-sol està a punt d'enllestir-se. Les obres del sectors 11-13 acabaran durant aquest mes i al gener començaran els treballs dels carrers d'Alps i Travessies. En total, s'urbanitzaran més de 5.000 metres de carrers.

La urbanització dels carrers de Navarra, Còrdova i Sevilla i la zona del col·legi La Farga ja està enllestida. Durant aquest mes, l'Ajuntament acabarà les obres dels sector 11-13, que van dels carrers de Sòria i Sevilla fins als carrers de Barcelona i Mercat.

La tinenta d'alcalde de Territori en funcions, Mercè Conesa, ha explicat que l'únic que queda per fer és posar l'enllumenat i acabar d'adequar les voreres d'aquesta zona de Mira-sol.

Mercè Conesa

La urbanització està arribant a la seva fi. Estem acabant voreres i posant l'enllumentat, però el gruix de sota ja està acabada.


Acabats aquests treballs, l'àrea d'Urbanisme començarà, a principis de l'any vinent, la urbanització dels carrers d'Alps i Travessies. Amb aquestes dues zones acabades, la urbanització de tot el districte de Mira-sol serà una realitat.

Així ho ha dit Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Ens queden pendents els carrer d'Alps i de Travessies. Les obres començaran a principis de gener de 2008.


El cost dels treballs d'urbanització d'aquests 3.000 metres de carrers ha estat de 5 milions d'euros, finançats en un 80% pels veïns i un 20% per l'Ajuntament.

Una altra de les actuacions que es tirarà endavant és l'adequació de dos solars per utilitzar-los com a aparcament. Tots dos terrenys estan situats a la zona de La Farga i acolliran 115 vehicles. L'objectiu d'aquesta actuació és donar servei a les persones que utilitzen l'estació del Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) de Mira-sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.