Comencen els treballs de remodelació de l'estació de FGC de Mira-sol


  • Comparteix:

La creació d'un nou vestíbul condicionat per a persones amb mobilitat reduïda és el principal objectiu de les obres de remodelació de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) a Mira-sol. Els treballs, que ja han començat, acabaran a finals de juliol i serviran també per canviar la coberta de l'andana.

La nova estació serà una realiat a l'agost. L'arquitecte responsable de la remodelació, Francesc Aubach, ha explicat que s'està treballant per crear un nou accés a peu de carrer i amb entrada per la plaça Borràs.

Francesc Aubach

El nou vestíbul quedarà a peu pla de la plaça Borràs i a dalt hi haurà una nova planta, on es distribuirà la barrera tarifària, els lavabos i altres dependències.


L'obra anirà acompanyada també per un itinerari per a invidents i un pas adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. En aquest sentit, FGC instal·larà un ascensor i una escala mecànica de doble sentit que connectarà amb el vestíbul antic. Aquest espai es convertirà en una sala d'espera de 70 metres quadrats.

Francesc Aubach ha afegit que FGC també canviarà les cobertes de les andanes.

Francesc Aubach

A les andades, s'hi canvia la coberta que fins ara era d'amiant. Aquest material ara està prohibit.


El cost dels treballs, gestionats per GISA, supera els dos milions d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.