Valoració positiva de l'Ajuntament a la licitació de l'estudi del camí verd i del vial interpolar


  • Comparteix:

L'Ajuntament es mostra satisfet amb la licitació de la Generalitat de l'estudi informatiu del camí verd i el vial interpolar. La tinenta d'alcalde de Territori en funcions, Mercè Conesa, ha reafirmat el compromís del consistori perquè es mantingui la condició de via urbana del vial interpolar, i reitera que no és incompatible amb un carril bici o un pas per vianants.

L'Ajuntament celebra que la Generalitat hagi posat 'fil a l'agulla' i hagi tret a concurs públic un estudi informatiu del Camí Verd del Vallès conjuntament amb l'estudi del vial interpolar, entre la rotonda Xavier Cugat, davant TVE, i Sabadell, al costat de l'aeroport.

La tinenta d'alcalde de Territori en funcions, Mercè Conesa, assegura que el consistori manté el seu projecte a la zona, que passa per millorar les condicions del vial interpolar.

Mercè Conesa

Com podem millorar el vial interpolar? Amb un carril bici, un carril bus i un pas per vianants que doni servei a totes les escoles.


L'associació Camí Verd del Vallès ha expressat recentment la seva preocupació ja que consideren que és incompatible l'ampliació del vial interpolar amb quatre carrils amb el camí verd.

En aquest sentit, Conesa reitera que no és incompatible el pas de vehicles per la via urbana amb un carril bici, un carril bus o un pas de vianants.

Mercè Conesa

Es confonen diverses coses en aquest projecte, però nosaltres pensem que no és incompatible el pas de vehicles amb el de bicicletes.


D'altra banda, el departament de Territori de la Generalitat no ha volgut fer declaracions al respecte ja que considera que la licitació de l'estudi informatiu del projecte és únicament una fase prèvia per considerar l'impacte ambiental que tindria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.