La Rambla del Celler es tornarà a tallar per obres després de Festa Major


  • Comparteix:

La Rambla del Celler, entre els carrers de Cèsar Martinell i Francesc Moragas, quedarà tallada al trànsit del 2 de juliol al 10 de setembre a causa de les obres de remodelació d’aquesta via. L’actuació que es durà a terme durant l'estiu serà l’enderrocament de l'estructura de formigó que cobreix la riera que passa per sota la rambla.

Enderrocada aquesta estructura, es cobrirà de nou la riera amb plaques prefabricades. Aquesta actuació, que està previst que finalitzi a principis de setembre, permetrà millorar les condicions d’ús de la Rambla del Celler. Durant la realització d’aquestes obres, també s’aprofitarà per dur a terme tasques de millora de la xarxa de clavegueram d’aquesta zona.

El pas de vianants i l’entrada als habitatges i comerços de la Rambla del Celler quedaran garantits mentre durin les obres. El tall de circulació tampoc no afectarà l’accés en vehicle a l’establiment Mercadona ni al carrer de Balmes. D’altra banda, l’entrada als carrers Carme, Gorina, Sant Ramon i Sort es farà pel carrer de Francesc Moragas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.