Denuncien un nou incompliment en el soterrament de les línies telefòniques a Mira-sol


  • Comparteix:

L'Associació de Veïns Sant Joan de Mira-sol i la plataforma de veïns afectats pel Contenciós Administratiu Sector 14-18 de Mira-sol i Valldoreix Sud tornen a denunciar l'incompliment de les promeses de l'Ajuntament per acabar el soterrament de les línies telefòniques. Els veïns consideren que el consistori ha perdut la seva credibilitat per les reiterades promeses trencades.

Així ho ha manifestat un dels veïns afectats, Jaume Massanés.

Jaume Massanés

La credibilitat de l'Ajuntament és zero. Han fet cinc promeses, la darrera al febrer i deien que estaria per Setmana Santa. Abans de les eleccions es va fer alguna cosa, però ara està parat.


Segons els veïns, encara està pendent el soterrament i la connexió a l'interior de les vivendes d'un 50% dels sectors 14-18 de Mira-sol.

Massanés ha explicat dos dels corrents d'opinió que hi ha entre els veïns afectats.

Jaume Massanés

Hi ha dos vertents entre els veïns: els que creuen que no ho volen fer i els que diuen que és un problema d'aptitud.


Els veïns han denunciat la situació al Síndic de Greuges de Catalunya i estan pendents d'una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per les contribucions especials de 180.000 euros que van pagar els veïns el 2003 pel soterrament. Segons Massanés, els veïns ja tenen dues sentències favorables al retorn d'aquest diners als afectats des del consistori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.