Recoder lamenta la suspensió de la modificació del PGM a la Floresta i Valldoreix


  • Comparteix:

L'alcalde, Lluís Recoder, lamenta que la Generalitat hagi suspès la modificació puntual del Pla General Metropolità (PGM) a la Floresta, Valldoreix i Can Monmany. Tot i això, Recoder es mostra confiat que el projecte es desencalli i es pugui continuar amb el procés de regularització dels 127 habitatges fora d'ordenació des de 1976.

La Comissió d'Urbanisme de Barcelona assegura que a l'expedient li manquen informes de l'Agència Catalana de l'Aigua i de la delegació del govern espanyol a les concessionàries d'autopistes. És per això que la Generalitat ha suspès la modificació puntual del PGM a la Floresta, Valldoreix i Can Monmany.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha lamentat la decisió, però s'ha mostrat prudent amb les seves paraules per no provocar que les coses 'vagin a pitjor'.

Lluís Recoder

Si dic el que penso, llavors provocaria que les coses anessin pitjor. Prefereixo que les coses arribin a bon port.


En un comunicat emès per l'Ajuntament, l'equip de govern ha assegurat que ja hi ha un informe de l'ACA favorable a la modificació del PGM que va tramitar el consistori. Aquest informe ha de constatar que la modificació del PGM s'ajusta a la normativa de carreteres i autopistes, malgrat que les cases fora d'ordenació van ser construïdes amb anterioritat a l'existència dels Túnels de Vallvidrera i, fins i tot, a l'aprovació del PGM de l'any 76.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.