El TSJC tomba les contribucions especials de Mira-sol Sud i Valldoreix


  • Comparteix:

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) confirma la nul·litat, per defectes de forma, de les contribucions especials imposades als veïns per la urbanització dels sectors 14-18 de Mira-sol Sud i Valldoreix. Els afectats interpreten que la sentència obliga l'Ajuntament a retornar-los els imports pagats, que sumen dos milions d'euros, més els interessos.

La màxima instància judicial de Catalunya ha desestimat els recursos presentats pel consistori contra dues sentències anteriors, que ja donaven la raó als veïns i declaraven nul·les les contribucions especials.

Jaume Massanés és membre de la Plataforma del Contenciós Administratiu dels sectors 14-18 de Mira-sol Sud i Valldoreix.

Jaume Massanés

D'una forma o altra se'ns dóna la raó i d'alguna manera es fa justícia. Ara s'obre una porta que crec que l'Ajuntament no hauria de desaprofitar.


Ara, l'Ajuntament té dos mesos per complir les sentències. Segons els residents, agrupats en la Plataforma del Contenciós Administratiu dels sectors 14-18 de Mira-sol Sud i Valldoreix, la sentència obliga al consistori ha retornar-los la totalitat dels imports pagats, que sumen dos milions d'euros, més els interessos.

Tot i això, l'organització veïnal deixa la porta oberta a negociar amb l'Ajuntament per arribar a un acord perquè no hagi de retornar la totalitat dels diners i rebaixar els imports pagats d'acord amb les seves demandes.

Escoltem Massanés.

Jaume Massanés

Es presenta una oportunitat perquè veïns i Ajuntament s'asseguin i parlin. Val més un mal acord que anys de judicis.


Si el consistori no s'avingués a negociar un acord amistós, es podria procedir a presentar nous expedients de contribucions especials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.