Un propietari de Torre Negra acusa l'Ajuntament de vulnerar els drets dels terratinents


  • Comparteix:

Un dels propietaris de la Torre Negra, Domènec Miquel, acusa l'Ajuntament d'intentar vulnerar els drets dels terratinents del sector. Miquel assegura que la negativa inicial del consistori a tramitar el projecte d'urbanització de 'Núñez y Navarro' és jurídicament injusta. El propietari reclama als partits que demanin disculpes per la seva actuació.

Una sentència del Tribunal Suprem va obligar l'Ajuntament a tramitar un dels Plans d'Actuació Urbanística (PAU) de 'Núñez y Navarro', que preveia edificar 2.800 habitatges que ocuparien 165 hectàrees de terreny.

En contra de la seva voluntat, el consistori va acceptar el tràmit i va rebutjar per unanimitat la proposta d'urbanització, amb l'aval de la Generalitat, que va subratllar que la Torre Negra ja és zona no urbanitzable.

Domènec Miquel considera que la negativa inicial a tramitar el PAU va vulnerar els drets dels propietaris.

Domènec Miquel

La sentència reconeix que hi havia hagut una vulneració de drets dels afectats. Una decisió presa per unanimitat pot ser jurídicament injusta.


Miquel critica els partits polítics i la plataforma cívica per promoure i acceptar una decisió injusta.

Domènec Miquel

És curiós que els partits no s'adonessin que vulneraven els drets d'uns privats i que la plataforma aplaudís aquesta vulneració.



Segons Domènec Miquel, els partits polítics haurien de demanar disculpes als propietaris de la Torre Negra. El propietari dels terrenys on s'aixeca el Pi de'n Xandri reclama un millor tracte, tenint en compte que el consistori vol gestionar com a parc rural un sector que és de propietat privada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.