Valldoreix tindrà pisos de promoció pública


  • Comparteix:

Imatge aèria d'un sector de Valldoreix

Imatge aèria d'un sector de Valldoreix

L'equip de govern promourà la construcció d'habitatge públic a Valldoreix. La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, assegura que la requalificació del sector de Can Monmany comportarà la construcció de pisos protegits en aquesta zona i afegeix que s'estudiarà el millor encaix amb l'entorn.

La requalificació de nou hectàrees de terrenys d'equipaments a Can Monmany i el desenvolupament urbanístic d'una part d'aquest sector de Valldoreix generarà, per llei, una porció de sòl on construir habitatge públic. Segons Conesa, l'equip de govern és partidari d'ubicar vivenda protegida a tots els sectors del municipi, i Valldoreix no serà una excepció.

La tinenta d'alcalde de Territori, però, ha deixat clar que l'equip de govern estudiarà la millor opció perquè la construcció de pisos protegits sigui coherent amb l'entorn i el tarannà urbanístic de Valldoreix.

Mercè Conesa

La nostra política és fer habitatge públic a qualsevol barri. Valldoreix n'acabarà acollint, però cal mirar que encaixi perfectament amb l'entorn.


De la seva banda, la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, descarta que la zona de Can Monmany sigui la més adient.

Montserrat Turu

Les dues administracions ho veien de manera clara, però no és possible l'habitatge públic a Can Monmany a causa de la seva situació.


La societat municipal d'habitatge, Promusa, té previst posar en circulació entre 700 i 900 habitatges de nova creació en el període 2008-2011.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.