La línia C-7 de Renfe, gratuïta per als usuaris


  • Comparteix:

La línia C-7 de Renfe, que connecta Sant Cugat amb Martorell i l'Hospitalet del Llobregat, és gratuïta des d'aquest dimarts. Així ho ha informat la ministra de Foment, Magdalena Álvarez. Recordem que des d'aquest dilluns per realitzar els trajectes en sentit l'Hospitalet del Llobregat és necessari fer transbord amb les línies C-3 i C-4 de rodalies o la línia 1 del metro a l'estació de Sant Andreu Arenal.

Els usuaris de les línies 2 sud, 7 i 10 de Rodalies de Renfe, les línies directament afectades per la interrupció del servei ferroviari entre Bellvitge i Barcelona-Sants, viatjaran gratis a partir d'avui com a mesura compensatòria. Els viatgers excepcionalment podran accedir als trens i autobusos habilitats per Renfe sense necessitat d'adquirir un títol de transport.

La gratuïtat en aquestes línies ferroviàries a partir d'avui és una de les principals reclamacions dels usuaris i de diverses entitats, com ICV i el sindicat UGT. A més, Foment ha habilitat un telèfon gratuït d'informació específica, que ja està operatiu per atendre els usuaris afectats.

La gratuïtat dels serveis es prolongarà 'mentre es mantingui la modificació temporal dels serveis ferroviaris a Barcelona'.

Tot i que encara no s'ha confirmat fins quin dia queda actiu el pla alternatiu, els usuaris que surten de l'estació de Sant Cugat i volen arribar a l'Hospitalet del Llobregat han de fer transbord. Les estacions d'Arc del Triomf, plaça Catalunya, Sants i l'Hospitalet del Llobregat estaran connectades per les línies C-3 i C-4 de rodalies Renfe i per la línia 1 del metro.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.