La urbanització de les Bobines començarà durant el primer trimestre de l'any vinent


  • Comparteix:

La urbanització del barri valldoreixenc de les Bobines començarà a principis del 2008. Els veïns i constructors de la zona pagaran la totalitat de les obres a través de contribucions especials. El cost dels treballs frega els 2'8 milions d'euros.

La junta de veïns de l'EMD de Valldoreix ha aprovat per unanimitat la modificació pressupostària per urbanitzar les Bobines. El projecte executiu ja està aprovat i ara queda pendent l'adjudicació de les obres.

Joan Gaya és vocal d'Economia de l'EMD.

Joan Gaya

El projecte es finança completament amb quotes dels veïns i els constructors.


La junta de veïns també ha aprovat altres modificacions pressupostàries. D'aquesta manera, l'EMD de Valldoreix signarà un conveni de col·laboració amb Barcelona Regional perquè estudiï la supressió del projecte del Vial d'Enllaç i supervisi l'eliminació de les línies d'alta tensió. Gràcies a la modificació, també es milloraran els equips informàtics de l'EMD i s'instal·laran aparcaments de bicicletes arreu d'aquest territori. El cost d'aquestes millores arriba als 30.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.