Estudien fer un nou túnel paral·lel per augmentar la seguretat dels Túnels de Vallvidrera


  • Comparteix:

La concessionària dels Túnels de Vallvidrera, Tabasa, està estudiant la construcció d'un nou túnel viari a Collserola per augmentar la capacitat de la via. Així ho ha confirmat a Ràdio Sant Cugat el secretari de Mobilitat de la Generalitat, Manel Nadal, que ha afegit que aquesta solució milloraria la seguretat en el tram on hi ha tres carrils reversibles.

En cas de construir-se, el nou túnel possibilitaria la segregació del trànsit en aquest segment, on ara hi ha un carril central reversible que permet la circulació en tos dos sentits en funció de les necessitats. La construcció d'un nou túnel paral·lel a l'actual serviria, alhora, per descongestionar la via en hores punta.

El secretari de Mobilitat de la Generalitat, Manel Nadal, ha explicat a Ràdio Sant Cugat que veuria amb bons ulls aquest projecte.

Manel Nadal

Tabasa està estudiant el projecte. Milloraria la seguretat no tenir un carril reversible. Estem mirant si és possible donada la capacitat d'absorció de Barcelona.


L'empresa concessionària dels Túnels de Vallvidrera, Tabasa, ha rebutjat fer declaracions sobre aquest projecte. Tot i això, la companyia ha remarcat que de moment només s'ha encarregat un estudi tècnic per analitzar la possibilitat de construir el nou túnel.

Els Túnels de Vallvidrera es van inaugurar l'any 1991, amb una longitud de dos quilòmetres i mig. La infraestructura inclou cinc túnels, vuit sortides i una àrea de servei.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.