L'alcalde no veu prioritària la construcció del nou túnel de Vallvidrera


  • Comparteix:

L'alcalde relativitza la importància del projecte d'ampliació dels Túnels de Vallvidrera si no s'incrementa abans la capacitat d'absorció del trànsit a Barcelona. Lluís Recoder considera que fer un nou túnel no solucionaria el problema, i prioritza la prolongació de la línia del Tibidabo dels Ferrocarrils de la Generalitat per millorar la mobilitat entre Sant Cugat i Barcelona.

El projecte de construcció d'un nou túnel a Collserola que està estudiant la concessionària dels Túnels de Vallvidrera, Tabasa, no acaba de convèncer l'alcalde. Segons Lluís Recoder, fer més carrils no és la solució per acabar amb els embussos, ja que el problema és la dificultat d'absorció del trànsit que tenen la Via Augusta i la Ronda de Dalt de Barcelona.

Escoltem l'alcalde.

Lluís Recoder

El problema dels Túnels de Vallvidrera és que l'entrada de Barcelona és molt difícil. Una ampliació dels túnels sense resoldre l'entrada de Barcelona pot generar problemes.


Recoder, en canvi, considera que prolongar la línia del Tibidabo dels FGC contribuiria a millorar la mobilitat, i reitera que aquesta és la prioritat de l'Ajuntament.

Lluís Recoder

Nosaltres tenim una posició molt clara a favor de la perllongació de la línia Tibidabo dels Ferrocarrils cap al Vallès passant per Sant Cugat, que implicaria tenir una estació molt a la vora.


El projecte de construir un nou túnel per augmentar el nombre de carrils dels Túnels de Vallvidrera està encara en fase d'estudi per part de la concessionària, tot i que la Generalitat ha reconegut que ho veu amb bons ulls.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.