Ja es torna a circular pel carrer Francesc Moragas


  • Comparteix:

El carrer Francesc Moragas s'ha obert al trànsit després de més d'un any d'obres a l'aparcament dels Quatre Cantons. Els veïns i comerciants s'han felicitat per la reobertura del carrer, encara que en els pròxims dies continuaran les actuacions a les voreres.

Amb l'obertura de Francesc Moragas es restableix el trànsit en un dels principals eixos de la ciutat i de retruc es restablirà també la normalitat a d'altres carrers per on es derivava la circulació. L'alcalde Lluís Recoder ha reiterat que aquesta era una obra necessària tot i els inconvenients que ha provocat als ciutadans:

Lluís Recoder

Molts veïns m'han explicat que han patit per les obres; l'Ajuntament també. Però aquest aparcament era una necessitat de la ciutat.


Els comerciants de la zona han rebut amb satisfacció l'obertura del trànsit, i creuen que el nou aparcament els afavorirà:

Botiguers

Em sembla bé que s'obri el trànsit després d'un any i mig d'obres


Els botiguers asseguren que les obres han afectat lleugerament les seves vendes:

Botiguers

Una mica s'ha notat. Vas fent, però sempre et preguntes què més hauríes pogut fer.


Les obres als 4 Cantons continuaran durant uns mesos per acabar les voreres i completar la nova plaça. Pel que fa a l'aparcament, un representant de la constructora ha assegurat que encara queden 3 ó 4 mesos més de feina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.