El conseller Nadal dóna la raó al Grup Núñez i Navarro en una de les 'batalles' de Torre Negra


  • Comparteix:

El conseller de Política Territorial desautoritza la Comissió d'Urbanisme de Barcelona, que depèn del seu departament, per haver desaconsellat a l'Ajuntament l'aprovació d'un Pla d'Actuació Urbanística (PAU) a Torre Negra. La resolució de Joaquim Nadal deixa sense efecte l'informe que va elaborar l'organisme, que recordava que el sector no és urbanitzable des del 2003. L'equip de govern recorrerà la decisió de la conselleria als tribunals.

La Comissió Territorial d'Urbanisme de Barcelona es va pronunciar sobre la qüestió després que l'Ajuntament li elevés una consulta sobre com tramitar el PAU presentat pel Grup Núñez i Navarro sobre uns terrenys qualificats com a no urbanitzables. L'organisme, que penja del departament de Política Territorial i Obres Públiques, va informar desfavorablement la consulta feta, i basant-se en aquest dictamen el ple del consistori va acordar per unanimitat denegar la proposta d'urbanització.

Ara, el conseller Joaquim Nadal ha deixat sense efecte la decisió de la Comissió d'Urbanisme, que considera 'improcedent', i ha retornat el tràmit a l'Ajuntament. En una entrevista a Ràdio Sant Cugat, l'alcalde, Lluís Recoder, ha anunciat que recorreran la resolució de Nadal davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Lluís Recoder

Hem pres una decisió en base al dictamen de la Comissió d'Urbanisme, que ell considera incorrecta. Impugnarem la decisió del conseller.


Recoder ha deixat clar, però, que la 'batalla' jurídica amb el Grup Núñez i Navarro -propietari majoritari dels terrenys de Torre Negra- no afectarà en cap cas la protecció del sector, que no és urbanitzable des del 2003.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.