'Cap sentència judicial diu que Torre Negra sigui urbanitzable', segons Recoder


  • Comparteix:

L'alcalde, Lluís Recoder, assegura que cap tribunal ha declarat Torre Negra sòl urbanitzable i llança un missatge de tranquil·litat. Aquesta reacció arriba després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) insti l'Ajuntament a tramitar de nou un Pla d'Actuació Urbanística (PAU) de Núñez i Navarro per edificar al sector de la Torre Negra.

Recoder s'ha mostrat molt prudent en la valoració de l'acció del TSJC ja que no vol que influeixi en el procés de defensa que estan duent a terme els advocats del consistori. Tot i això, l'alcalde ha volgut desmentir que cap tribunal hagi declarat Torre Negre sòl urbanitzable.

L'escoltem.

Lluís Recoder

No hi ha hagut cap tribunal que hagi tirat enrera el que es va aprovar l'any 2003.


Recoder ha volgut deixar clar que en aquest procés hi ha dues parts.

Lluís Recoder

Una part és l'Ajuntament que defensa l'interès general de la ciutat. L'altra és un propietari que defensa el dret a urbanitzar aquesta zona.


Segons Recoder, el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, beneficia els interessos de Núñez i Navarro quan desacredita la posició de la Comissió d'Urbanisme de Barcelona per recomanar la no-tramitació d'aquest PAU a Torre Negra.

L'alcalde ha recordat que aquest procés judicial serà a llarg termini i ha remarcat que els advocats del consistori han demanat una sol·licitud d'aclariment al TSJC perquè creuen que la interlocutòria del jutge és confusa i no queda clar què se'ls demana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.