S'obre de nou el pas de vianants de l'estació, tancat per les obres de l'aparcament


  • Comparteix:

El pas de vianants de la plaça de l'Estació per sota la via dels Ferrocarrils de la Generalitat s'obre avui de nou al trànsit després de gairebé 3 mesos de tancament. Aquesta via restarà oberta mentre durin les obres de l'aparcament de l'estació i de la urbanització de la plaça.

El pas de sota de l'estació es va tancar al setembre amb motiu de les obres d'adequació dels accessos a la plaça Lluís Millet. A partir d'avui ja hi podran tornar a circular els vianants i els ciclistes.

Segons l'alcalde, Lluís Recoder, d'aquesta manera es restaura novament la normalitat ja que aquest és l'accés natural al centre de la ciutat. Lluís Recoder ha aprofitat per avançar quin és l'estat de les obres de l'aparcament de l'estació.

Lluís Recoder

Les obres d'aquest aparcament avancen a bon ritme perquè aquest, a diferència del dels Quatre Cantons, no afecta al trànsit


Recoder també considera que l'aparcament de l'estació afavorirà que la gent s'animi a deixar el cotxe i a agafar el tren.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.