Cinquanta veïns de Mira-sol presenten denuncia contra les contribucions especials


  • Comparteix:

Mig centenar de veïns de Mira-sol posaran un contenciós administratiu contra l'Ajuntament per anul·lar les contribucions especials aprovades al setembre. Els afectats s'oposen, entre d'altres coses, a assumir les despeses pel soterrament dels serveis o el cost dels tràmits de l'empresa constructora Promusa.

Com sempre, els veïns protesten pel repartiment del cost d'urbanització fixat en el 85% pels mirasolencs i el 15% per l'Ajuntament. En segon lloc, els denunciants consideren que no han d'assumir les despeses del soterrament de línies elèctriques, telefòniques i aigua, ja que l'increment del valor dels terrenys que això suposaria no comporta cap benefici pels propietaris.

Un altre dels punts del contenciós denuncia que el cost de l'urbanització, de 60.000 euros, és massa car comparat amb altres projectes que s'estan executant a la ciutat. En darrer terme, els veïns tampoc volen pagar el preu dels tràmits de Promusa, perquè no ho consideren correcte tractant-se d'una empresa de l'Ajuntament. En conjunt, els veïns consideren que el consistori no és prou sensible a les seves demandes. Escoltem el portaveu dels veïns, Josep Maria Àngel:

Josep Mª Àngel

En un moment en què el preu de la construcció està pels núvols, l'Ajuntament puja lo que han de pagar els veïns


En cas que s'aconsegueixi l'anul·lació de les contribucions, això revertiria en tos els veïns de la zona afectada. Però si només s'assoleix una rebaixa del cost de les contribucions, només se'n beneficiaran els 50 veïns que han posat el contenciós.

Aquests ciutadans tenen clar que si l'Ajuntament no canvia de postura, continuaran lluitant en contra de les contribucions. Josep Maria Àngel:

Josep Mª Àngel

Quan els veïns posen tantes objeccions a les contribucions és que alguna cosa no funciona bé


Àngel ha informat que els veïns de la Floresta també posaran un contenciós a l'Ajuntament.
Recordem que al ple de setembre van aprovar-se definitivament les contribucions especials fixades per l'urbanització de diversos sectors de Mira-sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.