Les obres per allargar el carrer Víctor Hugo avancen al ritme previst


  • Comparteix:

Les obres per allargar el carrer Víctor Hugo fins l'avinguda alcalde Ramon Barnils segueixen el calendari previst. La urbanització d'aquest carrer facilitarà la comunicació del barri de Coll Favà amb la carretera de Roquetes i la zona del CAR i, per tant, crearà una nova via d'accés a l'AP-7 / B-30.

Les obres d'urbanització convertiran el carrer Víctor Hugo en un vial de 20 metres d'amplada de doble sentit circulatori. El carrer, que tindrà aparcament a banda i banda, incorporarà un carril per a bicicletes i una zona arbrada.

El cost de la urbanització del carrer Víctor Hugo va a càrrec de dues empreses promotores que construiran un centre gerontològic i una residència d'estudiants en aquest carrer.

D'altra banda, cal destacar que, amb motiu dels acords entre l'Ajuntament i el CAR, està previst que l'avinguda alcalde Ramon Barnils - entre el carrer Víctor Hugo i l'avinguda Via Augusta- s'ampliï. Aquest projecte, que està en fase de redacció, preveu reurbanitzar 500 metres d'aquesta avinguda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.