Serveis Urbans fa treballs d'esporga al districte de Mira-sol


  • Comparteix:

L'àrea de Serveis Urbans continua les tasques d'esporga al municipi. A partir d'avui, i fins la setmana vinent, la poda afectarà els arbres de la plaça de l'Estació i el passeig del Baixador de Mira-sol, on es tallarà el trànsit en diversos trams.

Aquest matí, la Brigada Municipal ha encetat els treballs d'esporga dels arbres al districte de Mira-sol. Des de Serveis Urbans, la recollida de fulles dels arbres es vol fer ocasionant els mínims problemes als vehicles i als vianants.

En aquest sentit, la poda a la plaça de l'Estació es realitzarà sense tallar el carrer, a diferència del passeig del Baixador, on es tallarà el trànsit en diversos trams. La via alternativa pels vehicles serà el carrer Sòria, que és el carrer paral·lel superior. Escoltem la tinent d'alcalde de Serveis Urbans, Berta Rodríguez, parlant d'aquests talls de trànsit:

Berta Rodríguez

Consultem els talls de trànsit amb la regidoria de Mobilitat


Els següents treballs d'esporga que es faran aquest mes afectaran als col·legis, escoles bressol i l'institut d'FP, aprofitant les vacances nadalenques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.