L'Ajuntament presentarà un incident d'inexecució contra la sentència d'enderrocament de la casa d'Àlex Corretja


  • Comparteix:

L'Ajuntament considera que la sentència d'enderroc de la casa del tennista Àlex Corretja serà 'd'impossible execució'. Així ho ha dit la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, que ha afegit que encara estan a l'espera a que el Tribunal Constitucional resolgui el recurs d'empara que van presentar davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

L'Ajuntament entén que la sentència és d'impossible execució, ja que no hi ha cap element urbanístic bàsic que s'hagi 'vulnerat' i es tracta, segons ha explicat Mercè Conesa, només de l'espai lliure interior d'una parcel·la.

L'escoltem.

Mercè Conesa

Pensem que aquesta sentència serà d'impossible execució i presentarem un incident d'inexecució. No hi ha cap element urbanístic bàsic que estigui vulnerat.


Conesa ha explicat que no es poden 'precipitar' a fer un enderrocament quan encara no està resolt un recurs d'empara presentat al Tribunal Constitucional.

Mercè Conesa

Encara no està resolt el recurs d'empara que l'Ajuntament ha presentat al Tribunal Constitucional. Això és un punt clau i no ens podem precipitar a fer un enderrocament.


L'Ajuntament ha elaborat la pertinent resposta a la magistrada, que demana una justificació de l'execució de la sentència en un termini de 10 dies, i l'informarà puntualment de tots els passos.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.