Les obres de vianantització del carrer Santiago Rusiñol s'iniciaran el 7 de gener


  • Comparteix:

El carrer Santiago Rusiñol s'aixecarà després de les festes de Nadal

El carrer Santiago Rusiñol s'aixecarà després de les festes de Nadal

Les obres de vianantització del carrer Santiago Rusiñol s'iniciaran el 7 de gener i duraran dos mesos. Aquestes obres permetran finalitzar la plaça d'Octavià en el queixal amb el carrer Sant Medir. La intenció és que la primavera de l'any vinent quedi obert l'eix de vianants tant de Santiago Rusiñol com dels Quatre Cantons.

El dia després de les festes de Nadal, l'Ajuntament començarà les obres de vianantització del carrer Santiago Russiñol, que permetrà acabar l'últim tram de la plaça d'Octavià i de retruc, enllaçar amb els Quatre Cantons.

Aquestes actuacions es faran en paral·lel a la finalització de la plaça dels Quatre Cantons. L'objectiu, segons l'alcalde, és tenir un eix de vianants acabat a l'inici de la primavera.

Lluís Recoder

Ha estat una decisió que hem meditat molt perquè la nostra intenció era començar abans la vianantització de Santiago Rusiñol


La vianantització del carrer Valldoreix i la plaça de l'Estació es deixen per la següent legislatura, tot i que Recoder confessa que 'el més dur' del procés de crear un gran passeig per a vianants, ja s'ha fet. El dia 16 de gener començarà la vianantització del carrer Sant Antoni.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.