Es reemprenen les obres d'urbanització de La Bòbila-La Serreta


Temes relacionats

Conesa anuncia que la urbanització de la Serreta estarà acabada a finals d'any (21/gen/08)

Liciten de nou la urbanització del sector de La Bòbila-La Serreta (20/des/07)

Comencen les obres d'urbanització del sector La Bòbila - La Serreta ( 5/jun/06)


  • Comparteix:

Les obres d'urbanització del sector de La Bòbila-La Serreta s'han reprès aquesta setmana. Recordem que les obres havien quedat aturades després que les empreses que inicialment se n'havien de fer càrrec incomplissin el contracte. L'Ajuntament va adjudicar de nou les obres a un altre grup d'empreses el passat mes de desembre, i ara les obres d'urbanització, que comprenen 16 carrers, ja tornen a estar en marxa.

L'Ajuntament va adjudicar per primer cop les obres d'urbanització de La Bòbila-La Serreta el febrer de 2006. L'UTE formada per les empreses Six i Benjumea, però, no va acabar les obres, de manera que es van haver de tornar a licitar. La segona adjudicació es va fer el desembre passat, en aquest cas a l'UTE formada per les empreses Mecanotubo i CiC3.

Finalment, aquesta setmana han recomençat les obres en aquesta zona situada entre Valldoreix i la Floresta, que consisteixen en la urbanització de 16 carrers.

Segons la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, el conjunt de les obres estaran acabades a finals d'aquest mateix any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.