CiU de Barcelona aposta per la construcció de fins a quatre túnels a la serra de Collserola


  • Comparteix:

Entrada d'un dels túnels de Vallvidrera

Entrada d'un dels túnels de Vallvidrera

Convergència i Unió proposa la construcció de fins a quatre túnels entre Barcelona i el Vallès Occidental. El grup municipal de la federació a Barcelona, encapçalat per Xavier Trias, ha presentat un document on aposta per fer 'tots els túnels necessaris' per garantir la mobilitat. La proposta no detalla de quins túnels es tracta, però n'esmenta almenys un per cotxes i diversos per al transport ferroviari, a part del desdoblament dels de Vallvidrera.

El grup municipal de CiU a Barcelona vol consensuar amb els altres partits els projectes de futur en matèria d'infraestructures, i per fer-ho ha presentat un document que parla d'un mínim de set túnels, quatre dels quals travessarien la serra de Collserola, segons publica aquest dilluns el diari 'La Vanguardia'.

La comissió per al desenvolupament de les infraestructures de l'Ajuntament de Barcelona, creada a l'octubre a petició de CiU, debatrà aquest dimarts aquestes propostes, i mirarà d'arribar a un consens que permeti a l'Ajuntament de la capital mantenir una postura ferma davant dels governs espanyol i català.



  • Comparteix:

COMENTARIS

I per que no enderroquen Collserola. D'aquesta manera es podría fer una marina i que arribés una llengua de mar a Sant Cugat i podran fer un por maritim que tanta falta ens fa. Sense Collserola tot serà mes fàcil.

Sr. Potato. Enviat el 8/jul/08


¡¡¡ Qué barbaridad !!! Unos y otros están bien decididos a cargarse Collserola como sea. Es absolutamente necesario que estemos alerta, si nos descuidamos destrozarán algo tan valioso.

ane. Enviat el 8/jul/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.